Jump to content

Több ezer Volkswagen lepi el a Hungaroringet

2017. 09. 21. 14:01

Több ezer autót várnak az idei, VI. Volkswagen-találkozóra, amelyet szombaton rendez a márka hazai importőre a Hungaroringen.

Öt évvel ezelőtt még kizárólag a legismertebb modell, a Golf szerelmesei randevúztak a mogyoródi versenypályán, az idén pedig már tíz típus – Bogár, Golf, Transporter, Passat, Polo, Jetta, Bora, Vento, Scirocco, Corrado – klubja szervez találkozót a helyszínen.

A rendezvény központi helyszínét, a Paddockot ezúttal is a szakmai zsűri által kiválasztott háromszáz legszebb Golfnak tartják fenn, a többi modell a Hippifaluban, illetve külön szekciókban gyülekezik.

A versenypályán számos színes program várja az érdeklődőket. Látványos bemutatókat tart a Volkswagen Driving Experience Team, a TCR versenyek világát a kiállított GTI TCR modellek idézik meg. Lehetőség lesz off-road vezetésre, egész nap üzemel a gokart- és a vezetéstechnikai pálya, utóbbin oktatásra is jelentkezhetnek az érdeklődők.

A családi programok után este a Wellhello ad koncertet, ezt követően az idén is gazdára talál egy VW-modell. Ezúttal egy VI-os Golfot vihet haza az a látogató, aki helyesen tippeli meg azt a legkisebb pozitív egész számot, amire senki más nem voksol az esemény idején.

(Forrás: vezess.hu)