Jump to content

„Szeretem a V8 búgását”

2014. 08. 04. 14:54

Geoff Rowley állítja, hogy zene füleinek a Ford Mustang Fastback motorjának bömbölése. Ez az autó egy igazi klasszikus, 1968-as évjáratú. Az automataváltós járgány a maga idejében nagyon kapós volt, ami érthető, hiszen teljesítményileg és kinézetileg is említésre méltó.

A Flip Skateboards társtulajdonosa, és profi deszkás Geoff Rowley, már több mint két évtizede a toppon van. Ebből kifolyólag telik neki arra, hogy éljen más szenvedélyeinek is, mint például a vezetésnek. Mert aki egy 68-as Mustang tulajdonosa, biztos nem csak bevásárláshoz használja gépjárművét.

A brit származású Geoff 2000-ben nyerte el az „Év deszkása” címet. Hosszú időt töltött el Amerikában, így egy kis tengerentúli kultúra is ragadt rá, azon belül is a klasszikus autó birtoklásának a kultúrája.

A Ford V8-as motorja 4736 köbcentis és gyárilag körülbelül 220 lóerő lehetett benne. Arról nincs információ, hogy Rowley tuningolt-e a járgányon, vagy hogy milyen specifikációkkal vásárolta meg. Íme egy videó, hogy milyen szépen is tud duruzsolni egy Mustang Fastback:




(Fotó: hotrod.com)