Jump to content

Alfred Morris nem szállt el

2014. 08. 12. 18:07

A Redskins futója kiemelkedő statisztikával zárta legutóbbi szezonját. Egy 1991-es Mazda 626-os boldog tulajdonosa. A japán cégnek az előbb említett modellje a középkategóriás kocsik közé tartozik, mégis az élsportoló azt állítja, hogy esze ágában sincs leváltani szeretett négykerekűjét. Azért ez szokatlan az ismert emberek körében.

Számos képet és videót láthattunk már celebekről, sportolókról, akik a hétköznapi életükben, nem hétköznapi autóikkal szelik kasul az utakat. Sokan csak azért, hogy felvághassanak a nagyérdeműnek, de vannak, akik valóban értenek is a témához és/vagy gyűjtők. Alfred Morris azok közé tartozik, akiket nem vakított el a pénz és nem szállta meg a rajongás a sportkocsik irányába.

Ezt természetesen nem a Mazdájáról szűrtem le, van éppen elég erre utaló jel. Egy biztos a japán márka 626-os modellje nem tartozik a sportkocsik világába, de klasszikusnak sem mondható.

Az Egyesült Államokban született amerikai focista azt is elárulta, hogy esze ágában sincs túladni jelenlegi járgányán. Amíg működik és gurul, addig szeretné megtartani, mert nagyon a szívéhez nőtt. Ilyenkor lehet spekulálni, hogy vajon fontos emlékek kapcsolódnak hozzá, vagy szimplán csak az a kocsi emlékezteti arra, hogy honnan is jött valójában. Erről már nem nyilatkozott a Redskins futója, de ez már nem is annyira érdekes, a lényeg, hogy becsülendő hozzáállást tanúsít ezen a téren is.

mazda

(Forrás: celebritycarz.com | Fotó: cargurus.com)