Jump to content

Fabregas a német márkára bukik

2014. 08. 24. 13:01

A Chelsea újdonsült középpályása szereti a német autóminőséget. Ezt bizonyítja, hogy egy Audi R8 boldog tulajdonosa. A spanyol válogatott játékos idén nyáron tért vissza Londonba, bizonyára ezt a gyönyörűséget se hagyta Barcelonában. Ha olyan teljesítményre lesz képes a kékeknél, mint amekkora teljesítményre az R8 képes, hamar megszeretik London kék oldalában.

Az Audi R8 nagyon közkedvelt a sportautók szerelmeseinek körében, amely a német Audi AG 2006-tól gyártott középmotoros, állandó négykerékhajtású sportkocsija. A járművet az Audihoz tartozó quattro GmbH fejlesztette ki és gyártja. A 420 lóerős járgány, 309 kW teljesítményre képes és maximális nyomatéka 430 Nm. 0-ról 100-ra 4,6 másodperc alatt gyorsul fel és egyébként 301 km/h a maximum sebessége, gyári beállítások mellett.

Számos élsportoló tudhatja birtokában ezt a fenevadat. A spanyol válogatott középpályás, Cesc Fabregas is ezek a személyek közé tartozik. A játékos idén nyáron hagyta ott az FC Barcelona csapatát és csatlakozott a londoni Chelsea-hez. Érdekesség, hogy korábban a nagy rivális Arsenal szolgálatában futballozott, ez által nagy port kavart a médiában és a szurkolók körében a döntésével.

Fabregast már számos alkalommal lefotózták Audi R8-asa társaságában és biztos vagyok benne, hogy régi új helyén is fog vele mutatkozni.

audi

(Forrás: celebritycarz.com | Fotók: blackdreamer.com és celebritycarz.com)