Jump to content

Íme, az új Batmobile

2014. 09. 13. 12:00

A 2016-ra esedékes Batman vs. Superman filmre egy teljesen új járgányt kap maga alá Bruce Wayne. Készültek már lesi fotók is az új Batmobileról, ami a fő szempontot tekintve semmit sem változott. Zach Snyder az új rendező megtartotta a harckocsi funkciót, mindössze a külseje esett át egy kisebb vérfrissítésen.

A Twitteren lett megosztva a második kép előzetes az új Batmobileról, ami a Zach Snyder által rendezett Acélember 2-ben fog feltűnni, mint Batman új autója. A klasszikus Batmobile külsőn a legnagyobb reformot Christopher Nolan vitte véghez, még a Sötét Lovag trilógiát megelőzően. Az alapvető stílusjegyek nem sokat változtak, de mégis jelentősen át lett alakítva a szuperhős járgánya.

A képen is látszódik, hogy kicsit extrémebben néz ki, amelynek a záloga, hogy a kilógó kerekek fedettek, és egy forgó géppuskát is kapott a „motorháztetőjére”. Azt, hogy mégis mire képes ez az új járgány nem tudni még, de biztos vagyok benne, hogy a film premierje előtt erről fognak információkat szolgáltatni.

Nézzük, hogy az új Batman (Ben Affleck), mivel fogja őrizni a rendet:

batmobile

(Forrás: autokalauz.hu és autoweek.com | Fotó: autoweek.com)