Jump to content

Lángoló-robbanó-száguldozó autók a 007-es új előzetesében

2015. 06. 11. 14:40

Az új James Bond-mozi reklámjában láthatók Bond-lányok, lángoló autók és Christoph Waltz is. Akik szeretik az autós akciófilmeket, azoknak ez is minden bizonnyal tetszeni fog!

A héten megjelent új tévés klipben feltűnik Bond (Daniel Craig) és szokás szerint bemutatkozik, de megjelenik Monica Bellucci és Lea Seydoux, a két Bond-lány is, pergő akciójelenetekben autók lángolnak, hasán landol egy repülő és árnyékba borultan a Bond ellenfelét alakító Christoph Waltz alakja is kivehető. "Papírsárkány vagy, amely a hurrikánban táncol" - mondja Bondról az egyik szereplő, miközben Moneypenny (Naomie Harris) így jellemzi a titkosügynök helyzetét: "Van egy titkod, valami, amit nem mondhatsz el senkinek, mert senkiben sem bízhatsz". A produkciót az előző, Skyfall című epizódot jegyző Sam Mendes rendezi, a forgatókönyvet Neal Purvis, Robert Wade és John Logan írta. A 007 Spectre - A Fantom visszatér november 5-től látható a magyar mozikban.

Korábban már beszámoltunk James Bond legújabb Aston Marton kémautójáról, melyed IDE KATTINTVA olvashattok el, ezen felül a fő gonosz Jaguárja is lencsevégre került, ezt ITT tekinthetitek meg, továbbá néhány kulisszatitkot is megtudhatsz, ha IDE kattintasz.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Forrás: Autokalauz és MTI | Fotó: Autoevolution)