Jump to content

Dzsudzsák Balázs egyszer szívesen beülne egy F1-es autóba

2016. 07. 24. 15:00

A franciaországi Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar csapat egyik kulcsembere vasárnap a Hungaroringen nyilatkozott az MTI-nek, ahol a focis vonatkoztatású kérdéseken felül természetesen szó esett az autókról, versenyautókról is.

Dzsudzsák Balázs a Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja előtt elmondta, hogy harmadszor látogatott ki a Hungaroringre, korábban Michael Schumacher volt a kedvence, és amikor a hétszeres világbajnok német versenyzett, többször nézte a futamokat, ám amióta annak a korosztálynak a képviselői visszavonultak, már kevésbé kíséri figyelemmel a versenyt.

Elárulta, jólesik neki, hogy a boxutcában is sokan megállítják, és közös fényképet, aláírást kérnek tőle. A Magyar Nagydíjat előbb a Ferrari-, majd a Red Bull-csapat vendégeként nézi, és arról is beszélt, hogy egyszer szívesen beülne és megtenne néhány kört egy kétszemélyes Forma-1-es autóval.

"Én csak törni tudom ezeket az autókat, úgyhogy jobb, ha valaki mögött ülök. Biztosan nagy élmény lenne, reméljük, egyszer sor kerül erre" - nyilatkozta arra utalva, hogy autóbaleseteit követően többször is a bulvárlapok címoldalára került az elmúlt években.

(Forrás: Autókalauz, MTI | Fotó: MTI)