Jump to content

Kylie Jenner nem csak a divatért, hanem az autókért is rajong

2016. 08. 27. 19:00

Persze ki ne rajongana értük, ha meg se kottyanna egy-egy komolyabb modell megvásárlása, vagy ha minden második ajándék egy gyönyörű járgány lenne. A továbbiakban természetesen nem ezt a témát fogjuk boncolgatni, hiszen ez nem az a témájú magazin, ráadásul távol áll tőlünk a féktelen irigykedés. Ehelyett evezzünk kellemesebb témák felé és nézzük, hogy milyen szépségekkel volt eddig dolga Jenner kisasszonynak.

Legutóbb arról lehetett hallani, hogy Kylie eladja Mercedes G-Wagon terepjáróját, amely azóta biztosan elkelt, méghozzá jó borsos áron (előzetesen 145 ezer dollárra becsülték az értékét). A termetes járgánnyal természetesen nem maradhatott el a közös fotó… De még milyen!

Hogy hiányzik-e neki a G-Wagon-ja? Szerintem egy ilyen születésnapi ajándék után könnyebb volt a búcsú.

Vajon meddig fog tartani a szerelem Jenner és a Mercedes-Benz Maybach S600 között? De ami fontosabb: Ügye ezzel az autóval is lesz a fentihez hasonló fotózás..?

Végezetül zárjunk egy kész járgány-arzenállal. Egyetlen képen feltűnik egy  Mercedes G-Wagon, egy Rolls-Royce Wraith, egy Ferrari 458, illetve egy  Range Rover és egy Rolls-Royce Ghost hátsója.

 

 

Kipróbálnád? Mármint a kocsikat!?

(Forrás: Autokalauz.hu | Fotók: Buzz.mrexotics.com, Instagram/@kyliejenner)