Jump to content

Így tuningolják virtuálisan a Renault 19-et

2015. 08. 27. 15:07

Az 1988 és 1999 között gyártott francia modell a maga idejében igen népszerű volt alacsony ára és fogyasztása miatt, és még manapság is látni 1-1 példányt belőle az utakon. Az alábbi videóban végignézhetjük, hogy hogyan lehet feltuningolni PhotoShop segítségével a renault 19-et.

Nézzük mit tudunk a Renault 19-ről: Az első generáció az 1980-as évek végén már elavultnak számító Renault 9 és a 11 modellek utódjaként jelent meg. A karosszériát az olasz Giorgetto Giugiaro tervezte. 1988-ban jelent meg az 5 illetve 3 ajtós ferdehátú, majd egy évvel később a 4 ajtós Chamade nevű modellváltozat. 1992-ben, nem sokkal a következő generáció megszületése előtt elindítják a 2 ajtós kabrió gyártását is, és hatalmas sikereket értek el vele. Az első generációban jelentek meg a Renault új Energy és F-type motorjai, míg az alapmodellek az 1,2 és 1,4 literes Cléon erőforrást használták.

1992 nyarán megjelent a második generációs modell, amely abban tért el az előzőtől, hogy módosítottak az elején és a hátulján. A beltér csak a balkormányos verzióban változott meg, új műszerfalat és kárpitokat kapott. Végül térjünk is rá a videóra, amely szinte lenyűgöző, hogy mennyi mindent lehet alkotni egyetlen program segítségével.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Forrás: Wikipédia | Fotó: Youtube)