Jump to content

Öt vagány nyári kiegészítő férfiaknak

2017. 08. 10. 08:00

A legtöbb esetben a nők szoktak több kiegészítőt vásárolni, hiszen jobban kedvelik az ékszereket, táskákat vagy akár a napszemüvegeket is. Azonban manapság már rengeteg olyan kiegészítőt gyártanak férfiaknak, amik időtálló darabok, de mégis minden férfi tudja viselni a mindennapokban. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan klasszikus darabot, ami minden férfi számára nagyszerű kiegészítő.

Karkötő

Manapság egyre népszerűbbek lettek a különböző anyagokbòl készült karkötők, hiszen azon kívül, hogy nagy mértékben feldobják az öltözetet, rengeteg hasznos tulajdonsággal is rendelkeznek. A két legnépszerűbb nyári karkötő a hajó kötélből készült horgonyos karkötő és a paracordból készült kiegészítő. A paracord karkötőt más néven túlélő vagy taktikai karkötőnek is szokták nevezni, hiszen azon kívül hogy vagány, stílusos és szerepel a Mad Max című filmben rengeteg olyan előnye van, amit egy utazás vagy egy kirándulás során fel tudunk használni. A legtöbb karkötő egy erős, 250 kg teherbírású ejtőernyő zsinorból készül, ami kibontva akár három méter is lehet. Egy ilyen karkötőt rengeteg hasznos dologra fel lehet használni, mint például óraszíjként, sátor rögzitésként vagy akár egy autós túra megpihenésénél függőágyként is.

 

Napszemüveg

A napszemüveg egy olyan elengedhetetlen kiegészítő, amit az elmúlt évek időjárásának köszönhetően a nyári időszakban le sem szabad venni, amikor a szabadban tarkózkodunk. A legtöbben nem is gondolnánk, azonban az egyre fokozódó napsugárzás nem csak a bőrünknek, de a szemünknek is hihetlenül ártalmas.  Szemüveg választás előtt is van pár olyan fontos dolog, amit érdemes megnézni, mint például hogy az adott termék rendelkezik-e megfelelő védelemmel ellátott lencsével. Sok termék hosszabb használat után kezd el torzítani, ezáltal nem védi megfelelően szemünket a káros napsugárzástól.

Nadrágtartó

A nadrágtartó régies nevén hózentróger már több száz éve a divat meghatározó kiegészítője, azonban az elmúlt években vesztett népszerűségéből a kiegészítő.  Az angolszász kultúrákban egy igazán elterjedt darabnak számít, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy remek kiegészítő is, ami feldobja viseletünket és egyediséget ad viselőjének.

 

Nyakkendő

 A nyakkendő egy olyan kiegészítő, amire minden férfinek szüksége van különböző alkalmakkor, hiszen egy jó minőségű darab, időtálló és hosszú évekig lehet használni. Természetesen ennél a darabnál is van néhány olyan szabály, amit fontos betartani. Például fontos, hogy a kiegészítő színe és mintája mindig legyen sötétebb, mint az ing, hiszen így nem olvad egybe a két ruhadarab. A másik fontos dolog, hogy a nyakkendő színe harmonizáljon az öltöny színével, hiszen ezáltal lesz az öltözetünk elegáns.

Trendhim választéka nyakkendők terén is széles, hiszen a selyem daraboktól kezdve a bőr nyakkendőkig minden típus megtalálható.

Díszzsebkendő

Az elmúlt években újra divatba jöttek a díszzsebkendők, hiszen kitűnő kiegészítő egy öltöny vagy egy zakó mellé is. A kiegészítő vásárlásakor lényeges figyelembe venni a nyakkendő anyagát és mintáját is hiszen fontos, hogy a két darab tökéletes illjen egymáshoz.  Egy díszzsebkendő kiválló egy klasszikus esküvőre, de akár egy hétköznapi öltözethez is, hiszen színt visz a ruhákba és egyéniséget ad.

(Forrás: Szerkesztőség)