Jump to content

Nagy dobásra készül a Jaguar – videó

2015. 01. 18. 10:00

2015. január 11-én a Jaguar hivatalosan is megerősítette, hogy 2016-ra bevezetnek egy teljesen új modellt, amely az F-Pace névre fog hallgatni. Sajnálatos módon a Detroiti Autószalonra nem hozták magukkal a titokzatos járgányt, de sok érdekes információt közöltek róla.

Sokan arra számítottak a Detroiti Autószalont megelőzően, hogy a Jaguar F-Pace bemutatásra fog kerülni, hiszen az alábbi videó is erre utalt. Sajnálatos módon erre nem került sor, viszont néhány információmorzsát azért elhintettek a rendezvény alkalmával.

Az ötüléses crossover elvileg sugározni fogja az innovatív alumínium építészetet, továbbá egy fejlett felfüggesztési rendszert is alápakoltak. Az All Wheel Drive® technológiának köszönhetően, a járgány immunis az időjárási viszontagságokra. Ian Callum szerint a stílus, a teljesítmény és a praktikum tökéletes kombinációja lesz ez a Jaguar. A közleményből kiderült még az is, hogy a járgány külseje sportos kialakítást, míg a belső tér inkább luxus kialakítást kapott, és így együttesen nevezhető az F-Pace, családi sportautónak.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Jaguar)