Jump to content

Az Energy Motorsport bemutatta Gotham City legújabb védelmezőjét

2017. 04. 19. 10:00

Az Energy Motorsport-nak ismét sikerült felülmúlnia önmagát, hiszen a BMW i8 Dark Knight Edition egyszerűen brutálisan fest. Egy ilyen külsővel sokkal inkább hasonlít egy benzinfaló szörnyeteghez, mint sem egy környezetbarát elektromos járgányhoz.

Az autó specifikációihoz egyébként nem nyúltak, szóval a képeken látható i8-as a gyárihoz hasonlóan 35 kilométert tud megtenni elektromos üzemmódban, és 120 km/óráig képes felgyorsulni környezetbarát hajtással. A két erőforrás kombinációja esetén válik összkerekessé az autó: végsebessége 250 km/óra, százra 4.4 másodperc alatt gyorsul fel, továbbá 4.3 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy 80-ról 120 km/órára gyorsuljon.

A külsejének különlegessége, hogy egy része matt lila, de vannak rajta fényezett részek is. Az Energy Motorsport karbon burkolatába az alábbi elemek felülvizsgálata tartozik bele: elülső lökhárító, oldalsó tükörfedél, sárvédők, valamint hátsó szárny.

Mindez a tuning cég 21 colos felnijein csücsül, melyek azon kívül, hogy kifejezetten sportosak, még tovább is emelik a járgány összképét.

Egy biztos: ez minden idők legbetegebb BMW i8-asa! Szerintetek?

(Forrás: Autokalauz.hu | Fotók: Dubmagazine.com)