Jump to content

Már hűtőgépre is kerülhet VW-logó

2017. 09. 26. 19:42

Tele van a világháló házilag kendácsolt, Bulira emlékeztető hűtőkkel. Ezek között akadnak kifejezetten szépségdíjas, illetve nagyon rusnya alkotások is. Valószínűleg ez a Buli-mánia ihlette meg az egyik legnagyobb szlovén hűtőgépgyártót. A cég olyan készüléket tervezett, mely tényleg megdobogtathatja a Buli-rajongók szívét. 

Első ránézésre furcsán hat az ajtón a méretes Volkswagen-logó, de tényleg olyan hatást kelt, mintha egy T1-est bámulna az ember. A ’60-as évek világát a jellegzetes festés, valamint a krómfelületek elevenítik fel. Természetesen a jellegzetes V-alakú festés sem hiányozhat.

A hűtő belseje már nem éppen a hippibuszok világát idézi, onnan teljes mértékben a tömény 21. század köszön vissza, műanyagpolcokkal. A 260 literes hűtő modern technikát képvisel, ezért kifejezetten energiatakarékos masinának számít. A Gorenje saját retrokollekcióját öltöztette VW-köntösbe, így szinte biztosra ment, hiszen egyre többen vannak, akik szeretnék viszontlátni a konyhában azt a stílust, mely Elvis Presley, illetve Bonnie és Clyde időszakában volt uralkodó.

 

Meglepő módon egyébként a hűtő nem kapható az Egyesült Államokban, forgalmazása csak Európában történik. Ki tudja, még az is lehet, hogy az amerikaiak járnak majd hozzánk hűtőért.

(Forrás: vezess.hu)