Jump to content

Debütál a legújabb Lamborghini

2014. 08. 17. 10:00

Az egyik legplatinásabb sportautókat gyártó cég hamarosan áruba bocsájtja új termékét.  A Lamborghini Huracán LP620-2 Super Trofeo névre hallgató pokolfajzat rövid időn belül kapható lesz Amerikában, Európában és Ázsiában. Szereted a versenyeket? Ezzel még jobban fogod szeretni, azt garantálom!

Az aszfaltok és rázókövek remegnek, hiszen már ők is tudják, hogy rövid időn belül debütál a Lamborghini Huracán LP620-2 Super Trofeo. Az említett modell ott fogja folytatni, ahol elődje – a Gallardo – abbahagyta.

A 10 hengeres motor továbbra is változatlan, de lóerő szempontjából már több szorult bele, szám szerint 620. Ami kicsit szokatlan, hogy az új változat olcsóbban lesz kapható, de erre a magyarázat, hogy az összkerék-meghajtás megszűnik és helyette csak a hátsó kerekek fognak munkálkodni.

A Lamborghini frissítette az aerodinamikát, vagyis a hátsó szárnynak 10 különböző beállítása van. Ezenfelül kapott egy új első és hátsó diffúzort és egy új légbeömlőt a motorháztetőre. Versenyautó kinézetét tovább fokozza, hogy speciális Pirelli gumikkal rendelkezik.

(Forrás és fotók: autoblog.com)