Jump to content

Volkswagen felvonulás a Hungaroringen

2014. 09. 15. 12:33

A Hungaroring ad otthon már harmadik alkalommal a Volkswagen találkozónak. Szeptember 27-én a márka fanatikusai megcsodálhatják a 40 éves Golf modell szériáit és egyéb hozzájuk köthető dolgokat. A korábbi évektől eltérően, most más VW járgányok is felvonulnak a nagyérdemű előtt.

A világ egyik legismertebb autómárkájának legkedveltebb modellje, már elérte a 40 éves kort és ebből kifolyólag egy rendezvény keretein belül ünnepelhetjük meg ezt a szép teljesítményt. Ezúttal is a Hungaroring ad otthont az eseménynek. A korábbiakhoz képest annyi különbség van, hogy nem csak a Golf szériák lesznek láthatóak, hanem a Transporter, a Bogár, a Passat, a Scirocco és a Corrado.

A belépő 300 forint, ami igazán kedvezményes ár. A tombola sem maradhat el, egy szelvény ára 40 forint lesz. A legszerencsésebb résztvevő nyerhet akár egy III-as Golfot is. Természetesen nem csak a járgányokat tudjuk majd csodálni, hanem további érdekes programok várnak ránk.

A tavalyi évhez hasonlóan, most is számíthatunk új járgány bemutatására. Hazánkban először lesz megtekinthető a Golf Sportsvan és a Golf GTE. Az autó-szépségversenyre 300 kocsit választottak ki, melyek közül egy 11 fős zsűri választja ki a legjobbat, a legszebbet. A rendezvényről az alábbi linken találhattok további információkat: http://www.volkswagen-talalkozo.hu/

(Forrás: autokalauz.hu és volkswagen-talalkozo.hu | Fotó: YouTube)