Jump to content

Luxus arzenállal imponál a Lincoln

2015. 01. 16. 10:00

Nagy várakozás ölelte körül a Lincoln MKX crossovert, amit néhány napja végül bemutattak a Detroiti Autószalon alkalmával. A tekintélyes termetű járgány szépen fel lett szerelve extrákkal, és elvileg a teljesítménye se kutya, de arról részletesebb információkat egyelőre nem közöltek.

Bridge of Weir bőrülések, opcionális fűtéssel és hűtéssel, valamint 22 személyre szabható rendszer. Nem is hangzik eddig rosszul, nem igaz? Mindezek mellett az autó zajszűrése is kiemelhető, hiszen a Revel hangfalak intenzív hangereje sem szűrődik ki könnyedén a crossoverből, és ami még fontosabb, az ajtók és ablakok sem rezonálnak be egykönnyen.

A Lincoln ezúttal sem hagyta ki a sokat kárhoztatott MyLincoln Touch felületet, amely az MKC modellek esetén nem egészen nyerte el az ügyfelek tetszését. Pozitívum, hogy ezúttal több fizikai gombbal látták el, így kedveztek azoknak, akik nem szeretik a „tapicskolós” interfészt.

Az autó műszaki részéről annyit tudunk egyelőre, hogy egy ikerturbós 2,7 literes EcoBoost motor került beépítésre, amely a hírek szerint a 300 lóerős teljesítményt nem fogja túllépni.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Autoblog.com)