Jump to content

Szó szerint aranyat ér az Infiniti limitált modellje

2017. 02. 18. 08:00

Így az ünnepek előtt egy igazi különlegeséggel készült a luxusautókra specializálódott Infiniti. A Neiman Marcus féle Q60 napokon belül rendelhető lesz, viszont nem érdemes késlekedni, hiszen csupán néhány darab készül belőle.

A 2017-es Infiniti Q60 Red Sport 400-as modell - nevéből adódóan - 400 lóerő előállítására képes és a specifikációkról körülbelül ez mind, amit nyilvánosságra hoztak ez idáig.

Festése és fényezése teljesen olyan hatást kelt, mintha egy arannyal teli üstre pillantanánk - ez az úgynevezett Solar Mica. A járgány belső tere ezzel szemben sokkal szolidabb, már amennyire egy fehér bőr ülésgarnitúra annak nevezhető. Erről sajnos nem publikáltak képeket, viszont az szélvédőn átlátszó fejtámlák azért adnak egy kis ízelítőt.

Az "aranyos" Q60-ből mindössze 50 darabot gyártottak le, melyek november 2-án jutnak el a kijelölt kereskedőkhöz.

Ha netán komolyan elgondolkodtál volna azon, hogy megvásárolnál egy ilyet, akkor bizony nem éri meg tétlenkedni, hiszen a Neiman Marcus autók rekord gyorsasággal szoktak elkelni. 2009-ben például alig 4 óra alatt kelt el 50 Jaguar XJLs, 2012-ben 12 darab McLaren MP4-12C Spider-t két óra alatt kapkodtak el, és az abszolút rekord 2006-ban volt, amikor is 92 másodperc kellett ahhoz, hogy szintén 50 darab BMW M6 Kabrió gazdára találjon.

(Forrás: Autokalauz.hu | Fotók: Infiniti)