Jump to content

Kis autók – Nagyszerű élmények!

2017. 04. 21. 08:00

A városban is fürge, praktikus és mégis tágas járművet keres? A Kia városi kisautói minden igényhez igazodnak. Navigáció, tempomat, automata klíma, tolatókamera, minőség és kifinomultság – csak pár előny a számtalan extrából.

A megtévesztő méret rengeteg funkciót rejt magában. A csomagtér kialakítása és a belső tér elrendezése garantálja az élvezetes utazást. Helyezze kényelembe magát az elegáns, kárpitozott ülésekben és élvezze az utazás minden pillanatát!

A logikus elrendezésű műszerfal és a „lebegő” 7 colos érintőképernyős kijelző mindig szem előtt van, elősegítve a könnyű kezelhetőséget. Bármi is legyen az úti célja, a váltók és a motorok sokszínű választékával mindig biztos lehet benne, hogy a városi vezetés élvezetes lesz.

Fedezze fel a Kia városi kisautók változatosságát és a bennük rejlő lehetőségeket a Nyílt napokon április 21. és 28. között. Próbálja ki a vadonatúj Kia Picantot, Kia Riot vagy a limitált felszereltségű Kia Vengát és használja ki speciális ajánlatainkat. Keresse értékesítő kollégáinkat a Duna Autó Zrt. Zay utca 24. szám alatti kereskedésében.

Tökéletes a városban, tágas a mindennapi élethez.

(Forrás: Szerkesztőség)