Jump to content

Állítólag 6 hét alatt tervezték és építették ezt a gyönyörűséget

2017. 04. 28. 08:00

A Zero to 60 Designs egy igazi finomsággal készült az idei SEMA Shows-ra, amely vegyíti a Ford két sikermodelljét is: a GT-t és a Mustangot. Elsőre bizonyára nagyon jól hangzik, viszont... őm, nincs "viszont", ez valóban nagyon jól hangzik!

A koncepció a GTT nevet kapta, amely a Gran Turismo Tribute rövidítése, és ahogy az a bevezetőből is kiderült, két különböző járgány kombinációja. Nos, a Ford rajongói valószínűleg oda és vissza vannak ettől a hírtől, hiszen az önmagában sikeres GT és a szintén önmagában sikeres Mustang vegyítése hatalmas ötlet.

A szuperautó természetesen nem csak külsőleg lett igazi ragadozó: 5,0 literes, V8-as motorja elvileg 800 lóerőt is képes előállítani. A tökéletes esztétikai és funkcionális hatás kedvéért egy Magnaflow duplacsövű kipufogót kapott maga alá, míg a magabiztos kezelhetőség érdekében Brembo fékekkel és Pirelli P-Zero gumikkal látták el a járgányt.

A Zero to 60 Designs persze nem csak kiállítási tárgynak szánja ezt a szépséget, hanem limitált számban eladásra is bocsájtja azt valamikor 2017 elején. A leendő árakról egyelőre nem ejtettek szót.

További fotók

(Forrás: Autokalauz.hu | Fotó: Zero to 60 Designs)