Jump to content

Izgalmas meglepetést ígér a BMW, szeptemberben mutathatják be

2017. 08. 06. 12:33

Sejtelmes mondat hangzott el a BMW pénzügyi bejelentésekor, és már pletyka is kering arról, mi lehet a meglepetés.

Bő egy hónap van hátra, hogy ismét kezdetét vegye a világ egyik legfontosabb autós eseménye, a Frankfurti Autószalon. A gyártók emiatt szép lassan meg is kezdték az információk csepegtetését, elég például a Dacia Duster legújabb változatára gondolni. Ezúttal a bajorok léptek elő a függöny mögül, és mondtak egy igen sejtelmes mondatot.

A BMW elnöke, Harald Krüger a cég második negyedéves pénzügyi jelentésének bemutatásakor jegyezte meg, hogy az idei Frankfurti Autószalonra "egy nagyon izgalmas meglepetéssel" készülnek – számolt be róla a Carscoops. Részleteket egyelőre nem árult el, de szinte biztos, hogy az elektromos autózásról és az iNextről lesz szó, ami azért meglehetősen jó előjel.

Ha egy tiszán elektromos autóról van szó, akkor szinte biztos, hogy a Tesla Model 3 bemutatására akar reflektálni a BMW. Júniusban már felröppent a hír, hogy a 3-as BMW elektromos változatát vinnék Frankfurtba a bajorok – akkor 400 km-es hatótávolságról pletykáltak, ami már több is, mint amennyire a nemrég bemutatott Model 3 képes.

(Forrás: hvg.hu)