Jump to content

Jön a Lexus LS F? – 600 lóerős lehet

2017. 09. 21. 13:56

A prémium márkáknál általában van egy csúcsmodell, és van a csúcsok csúcsa, amely általában valamilyen teljesen elborult típusváltozat, a szükségesnél jóval nagyobb erővel és elképesztő menetteljesítményekkel. Úgy látszik, hogy a következő körből a Lexus sem szeretne kimaradni, és az LS-t bemutatják F Sport változatban is – az újdonságról pedig már egy kép is kiszivárgott, noha könnyen lehet, hogy az nem valódi.

Egyelőre nem lehetünk biztosak benne, hogy a valódi LS F-et láthatjuk a fotón, azonban igencsak élethűnek tűnik az egyik közösségi oldalon kiszivárgott fotó, ami egy japán magazinból lett kiragadva. A luxusszedán ugyan már önmagában is elég agresszív megjelenésnek örvend, azonban az F kivitel minden eddigi változatot felülmúlhat majd sportosság tekintetében: az biztos, hogy nem szívesen kerülnénk az autó elé – szinte az autó egész orra egy nagy légbeömlő. Ehhez jön még a látványos kék szín, a hatalmas, fekete keréktárcsák és a fekete kiegészítők.

Amennyiben valóban érkezik a Lexus LS sportverziója, úgy egy 4-literes, duplaturbós V8-as egység éltetheti, amely akár 600 lóerőt is kiszuszakolhat magából – ugyanez az erőforrás adja majd a GS F és az LC F szívét is. Noha a fotó valódinak tűnik, könnyen lehet, hogy csupán egy ügyes grafikus munkájáról van szó, amit a földön visszatükröződő autó eltérőnek tűnő színe is sugallhat de a hírek szerint hamarosan ez is kiderülhet, ugyanis a Tokiói vagy az Észak-Amerikai Autószalonon már le is leplezhetik az autót a gyáriak – vagy legalábbis annak egy koncepció változatát. Kíváncsian várjuk!

(Forrás: autopult.hu)