Jump to content

Sűrűbben jönnek az Audik

2017. 11. 02. 12:26

Miközben az elmúlt években sokszor kérdéses előrelépéssel és lagymatag frissítésekkel jelentkezett az Audi, az idei évben igencsak beindultak, az iramot pedig jövőre csak fokozni fogják. Összesen körülbelül 17 újdonságra számíthatunk tőlük.

Az új A7 és A8 bepillantást enged már most abba, hogy az Audi miként képzeli el az elkövetkező éveket, az A7 kapcsán tetten érhető bátorság pedig jót tesz a márkának. A négykarikások viszont ezzel éppen csak megkezdték az erős megújulást: a hivatalos információk szerint ugyanis közel másfél tucat új modellt mutatnak be jövőre.

A Q8 és a Q6 mellett érkezik a Q3 új generációja is, mellette pedig az RS Q5 és az RS5 Sportback gondoskodik az izgalmakról. Ennél már csak az új generációs A6 premierje lesz fontosabb, amellyel együtt érkezik majd az S6, az S7 és az S8 is, sőt, a Q2-es is kaphat sportosabb kiadást. Az év vége felé az A1 új generációja is befuthat, valamint az R8 háza táján is várhatunk izgalmakat, de lassan már az A3 modellváltása is esedékessé válik – igaz, ez már valószínűleg 2019 elejére csúszik.

(Forrás: autopult.hu)