Jump to content

A Hydro Trike szervestrágya-szóró egyre sikeresebb

2017. 11. 25. 19:50

A hollandok nagy múltú gépgyártó családi vállalkozása, a Frans Vervaet BV 1989 óta van jelen a piacon önjáró híg- és szervestrágya-kijuttató gépeikkel is.

Az idei AGRITECHNICÁN is bemutatott Hydro Trike családnevű önjáró kijuttatója kimagasló teljesítményével, fordulékonyságával és terepjáró képességével egyre nagyobb sikereket ér el. Napjainkban már önjáró szervestrágya-szóróként (Hydro Trike US), illetve szállító járműként (Track Trike) is elérhető, és több mint 20 éve piacvezető saját hazájában. Aktuális generác

A szervestrágya-szóró és a nitrosolkijuttató kivitel mellett egy 16, illetve egy 20 köbméteres hígtrágyatartállyal és a hozzá tartozó kijuttatóegységgel szerelhető fel. A kisebb kapacitású változat háromkerekű, míg a nagyobb tartálytérfogatú ötkerekű járószerkezettel rendelkezik, utóbbinak a közbülső hátsó tengelye a talajkímélés érdekében hidraulikusan állítható nyomtávolságú. Mind a kisebb, mind pedig a nagyobb kapacitású gép a moduláris felépítésnek köszönhetően ugyanazzal a vázszerkezettel rendelkezik.  

A  CLAAS LEXION kombájnokról származó vezetőfülkéjükben érintőképernyős monitoron keresztül végezhető a kijuttatórendszer vezérlése és az üzemi értékek beállítása. Külön érdekessége, hogy a terület tápanyagtartalmával arányos kijuttatás szabályozása a John Deere aranyérmes fejlesztésű Connected Nutrient Management rendszerével történik.iójában Tier 4Final előírásokat kielégítő, 465 lóerős, DAF MX340 dízelmotor szolgál erőforrásul.

(Forrás: agroinform.hu)