Jump to content

Szilveszter-rali - A Vincze, Kuti duó győzött

2014. 12. 29. 18:00

A hagyományos évbúcsúztató viadalt végül Vincze Ferenc és Kuti Péter nyerte meg az ifjabb Cseh Vilmos, Németh Gergely duó előtt, míg a harmadik helyre a parádés hajrát bemutató ifjabb Kiss László, Varga Zsuzsanna páros ért oda.

A szervezők hétfői tájékoztatása szerint az utolsó etap előtt első helyen álló Cseh Vilmos és Németh Gergely Mitsubishijét egy másik versenyző feltartotta, aminek következtében a zárószakaszon amúgy hibátlanul száguldó Vinczéék a 3.4 másodperces hátrányukat 10.3 másodperces előnyre változtatták.

Harmadikként az előtte végzőkhöz hasonlóan Mitsubishivel versenyző Kiss László, Varga Zsuzsanna páros végzett. A 16. alkalommal megrendezett, hagyományos óévbúcsúztató viadalon egy híján 250 autót láthatott versenyezni a Hungaroringre kilátogató közönség.

„Nagyot meccseltünk egymással, és sajnálom, hogy végül egy ilyen peches dolog döntött kettőnk között. Bulizni jöttünk, de az első méterektől kezdve eredménycentrikusan versenyeztünk. Nagyon örülök a sikeremnek, és ez a győzelem ugyanolyan büszkeséggel tölt el, mint bármelyik másik korábbi” – jelentette ki Vincze Ferenc, aki korábban szlalom Európa-bajnok is volt, és jövőre az országos bajnokság I. osztályában szeretné bizonyítani a gyorsaságát.

(Forrás: Autokalauz és MTI | Fotó: Formula.hu)