Jump to content

F1: A Mercedeseket már a szabadedzéseken sem lehetett megfogni

2015. 11. 28. 12:36

Az Abu-Dzabi Nagydíj pénteki és szombati szabadedzései ezúttal nem okoztak meglepetést, hiszen mind a három alkalommal a Mercedes pilótái szerezték meg a leggyorsabb köridőket. Várhatóan ez a hétvége is a német istállóról fog szólni, bár azért még érhet bennünket meglepetés.

Első szabadedzés: Lewis Hamilton mögött csapattársa, a német Nico Rosberg végzett a második helyen, míg a harmadik pozícióban Kimi Räikkönen, a Ferrari finn versenyzője zárta a gyakorlást.

Második szabadedzés: Az előző két futamon győztes Rosberg mögött csapattársa, a már világbajnok brit Lewis Hamilton végzett a második helyen. Az első edzésen a két Mercedeses pilóta fordított sorrendben végzett. A második gyakorláson Sergio Perez, a Force India mexikói versenyzője érte el a harmadik legjobb köridőt.

Harmadik szabadedzés: Az összetettben már biztosan második versenyző mögött a már világbajnok, háromszoros vb-győztes csapattársa, a brit Lewis Hamilton végzett másodikként a gyakorláson. A harmadik pozícióban a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája zárta az edzést.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Forrás: Autokalauz és MTI | Fotó: Skysports)