Jump to content

A nap videója: Egy csöndes Lamborghini

2014. 10. 03. 12:00

Nem mindennapi jelenet, hogy egy Lamborghini lézerfények, és hangzavar mentesen vonul be egy hivatalos debütálásra, de ez most bizony így volt. A Párizsi Autószalon újdonsága ennek ellenére hatalmas teljesítmény leadására képes és illik hozzátenni, hogy van neki hangja, ha épp nem a környezetet kíméli.

910 lóerő és mégis haláli csend? És egy Lamborghini-ről van szó? Nos, igen, akármilyen hihetetlen, de ez így van. Ugyanis a Lamborghini Asterion-t elektromosan is lehet használni egészen 50 kilométeren át, feltéve, hogy nem megyünk 125 km/h-nál gyorsabban. Nem hivatalos, de 3 másodperc alatt gyorsul fel 100-ra. 320 km/órás a végsebessége, melyet egy 5,2 literes, V10-es, 910 lóerős motorral tud elérni.

A Párizsi Autószalon még rengeteg járgánnyal készül nekünk, melyeket szép sorjában közlünk veletek itt az oldalon. Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, akkor kövesd továbbra is az oldalt, vagy lájkold a Facebook oldalunkat. Befejezésképpen nézzétek meg a Lamborghiniről készített videót, ami Párizsból érkezett el hozzánk.

(Forrás: autokalauz.hu | Fotó: autoblog.com)