Jump to content

LA Motor Show 2014 - Egzotikus járgányok vol. 4

2014. 11. 28. 14:00

A Toyota sokakban felébreszthette a mélyen elbúvó gyereket a képen látható Spongya Bob festésű járgánnyal. Vicces belegondolni abba, hogy milyen reakciókat váltana ki az emberekből az átdolgozott Sienna, ha feltűnne a hétköznapokban a közutakon.

A Toyota úgy döntött, hogy egy kis színt visz a Los Angelesi Motor Showba. Nos, ez sikeres kezdeményezés volt és valamelyest elfeledteti velünk a Spongya Bob külső, hogy egyébként egy formátlan járgányról van szó. Bár zárójelesen megjegyezve, a buszlimuzin kategória sohasem az esztétikáról, sokkal inkább a funkcionalitásról szólt.

A hét és nyolc személyes kialakítású Toyota, összkerékhajtással szolgálja az utasait. Négyhengeres motorja 2,7 literes és 187 lóerős. Igényelhető egy erősebb szív is a járgányhoz, amely már egy 3,5 literes V6-os és 266 pacival imponál az aszfalton.

Remélem nem vagyok egyedül azzal, hogy miközben a szöveget olvasom, a rajzfilm főcímdala játszódik le a fejembe újra és újra. De most már csak azért is megkérdezem: MINDENKI KÉSZ? …

(Forrás: autokalauz.hu | Fotó: topgear.com és autoblog.com)