Jump to content

M Performance kiegészítők az 5-ös BMW-hez!

2017. 06. 12. 13:19

Van sportos és élvezetes 5-ös BMW a hamarosan érkező M5-ön innen is, és ehhez még csak nem is kell 20 millió forint fölé merészkedni egy M550i vagy M550d segítségével. Az új M Performance kiegészítők ugyanis megmutatják, hogy már egy 540i-ből is rengeteg sportosságot ki lehet hozni.

Az 5-ös BMW összes verziójához, így a kombihoz is elérhető M Performance kiegészítők persze nem olcsó darabok, de ha éppen van otthon egy listaáron 19,2 milliótól elérhető M csomagos 540i-nk, akkor felfokozhatjuk a képességeit – és nem csak a látványra gondolunk. A teljesítménycsomag ugyanis további 20 lóerőt és 50 Nm-t hoz ki a sorhatos, háromliteres turbómotorból, amely így 360 lóerő és 500 Nm leadására képes, mindezt élénkebb reakciók mellett. Ez pedig 1-2 tizedet lefűrészelhet a hajtáslánc függvényében 5,1 vagy 4,8 másodperces 0-100-as gyorsulásból is többek között.

A fokozott teljesítményhez fokozott lassulási képesség is dukál, ezért az M Performance kiegészítők kínálatában vörösre fényezett féknyergekkel ellátott nagyobb fékeket is találunk. Ehhez pedig látványos kiegészítőket, például szénszálas első és hátsó lökhárító-toldatot, illetve kötényt társíthatunk, de az oldalvonalt kihangsúlyozó matricázás, illetve egy sport kipufogórendszer is elérhető. Akad még szénszálas tükör és hátsó kis légterelő, valamint 20 colos felniszett és fekete hűtőrácsbetét is kérhető. Belül pedig különleges, Alcantara fogórésszel rendelkező kormánykerékkel fokozhatjuk a hangulatot.

 

(Forrás: autopult.hu)