Jump to content

Már nyolcadik éve piacvezető a Ford

2018. 01. 29. 21:24

A személyautók és kishaszongépjárművek piacán 16 033 gépjármű forgalomba helyezésével, 11,77 százalékos piaci részesedéssel 2017-ben ismét a Ford modelljei domináltak. Említésre méltó a pick-up szegmens, amelyet a Ford Ranger ural 37 százalékos piaci részesedéssel, 1767 darabos értékesítéssel. Összesen 1317 darab Ford Transit és 661 Transit Custom eladásával a Ford vezeti a kishaszonjármű ágazatot is.

– A hazai sikereinket elsősorban annak köszönhetjük, hogy a Ford nemcsak egy szegmensben nagyon jó – szögezte le Szamosi Viktor, a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója. – A gépjármű kategóriák talán legszélesebb spektrumát fedjük le, és szinte minden területen az elsők között szerepelnek modelljeink. A Ford már nemcsak a hagyományosan erős a Transit-kategóriában kimagasló, de vezetjük a pick-upok és a sportautók eladási listáját is.

Modelloffenzíva várható

A Ford Magyarország idei éve az új modellbevezetések esztendeje lesz, hiszen tíz új vagy teljesen megújult modell érkezik a néhány hónapja bevezetett, kívül-belül megújult Fiesta mellé.

(Forrás: szon.hu)